3D моделиране и визуализация

3D моделиране и визуализация

Развитието на съвременните технологии направи процеса на проектиране на строителни обекти по-евтин и по-бърз. Но дори и много точния чертеж не дава възможност да се представи това, което ще видите по време на демонстрация на бъдещата сграда на екрана в триизмерна графика.

За да разберете как, отговаря на вашите нужди и идеи предназначени за вашия архитектурен проект, обектът трябва да се разглежда преди началото на изпълнението. Компютърната 3D визуализация повишава качеството и точността на предварителните модели на проекта, вие ще можете да разгледате изцяло съоръжението и да дадете обективна оценка. Това ще помогне да се предотвратят евентуалните грешки и дефекти - много по-лесно е да се коригира триизмерния модел, отколкото вече съществуващите сгради.

 

Професионално изпълнения модел гарантира качеството и ефективността на проекта. Най-новите графични програми позволяват да се моделират бъдещото ви жилище в детайли, което позволява да се вземат предвид особеностите на строителните материали и индивидуалността на проекта.

 


 

3D моделът на обекта се разработва след приключването на скицата на проекта, по реалните бележки, взети от топографския план, издава се генерален план за територията, имайки предвид и вертикалното планиране. В този момент можете да видите къщата абсолютно от всеки ъгъл, без ограничения и да получите пълна представа за архитектурата. След това преминаваме към крайната визуализация:наслагват се текстури, поставят се осветителни тела, растителността, екстериорните обекти, фигури на хора, транспорта и др. С помощта на 3D графиката може да се види как ще изглежда определен материал или предмет от интериора или екстериора, както и да се направи оценка на плюсовете и минусите преди строежа или ремонта да започне.
Бъдещият строителен обект се представя на клиента от всички страни и ракурси, всеки детайл може да бъде видян от всеки ъгъл, да се види всичко отвътре и отвън, през деня и с нощно осветление.

 

С помощта на неограничените възможности на новия софтуер за 3D визуализация, ние създаваме не само висококачествени и реалистични изображения на бъдещия ви дом, но и видеоклипове с ефекти на анимация, звуци, различни метеорологични условия и различен стил на подробно и ефективно представяне.

Абонамент за бюлетин