3D моделиране и визуализация

3D моделиране и визуализация

Развитите съвременни технологии позволиха процеса на проектиране на строителни обекти да стане по-евтин и по-бърз. Това, което ще видите по време на демонстрация на бъдещата сграда на екрана в триизмерна графика не може да покаже дори и най-точният чертеж.

Обектът трябва да се разглежда преди началото на изпълнението. По този начин ще разберете дали отговаря на нуждите и идеите ви за архитектурен проект. Компютърното 3D моделиране повишава качеството и точността на предварителните модели на проекта. Вие ще можете да разгледате съоръжението изцяло и да дадете обективна оценка. Това помага да се избегнат евентуалните грешки и дефекти. Много по-лесно е да се коригира триизмерния модел, отколкото вече съществуващите сгради.

 

3D моделиране – защо е важно да е направено професионално?

Професионално създаденият модел гарантира качеството и ефективността на проекта. Най-новите графични програми дават възможност за моделиране на бъдещото ви жилище в детайли. Това позволява да се вземат предвид особеностите на строителните материали и индивидуалността на проекта.

3D моделът на сградата се разработва след приключването на скицата на проекта.Тя се изготвя по реалните бележки, взети от топографския план. Издава се генерален план за територията. Взема се предвид и вертикалното планиране. В този момент можете да видите къщата от абсолютно всеки ъгъл без ограничения.  Така ще получите пълна представа за архитектурата. След това преминаваме към крайната визуализация. Наслагват се текстури, поставят се осветителните тела, растителността, екстериорните обекти, фигури на хора, транспорта и др. Посредством 3D графиката може да се види как ще изглежда определен материал или предмет от интериора или екстериора. Тя позволява да се направи оценка на плюсовете и минусите преди строежа или ремонта да започнат.
Бъдещият строителен обект се представя на клиента от всички страни и ракурси. Всеки детайл може да се види от различен ъгъл. 3D графиката позволява да се види всичко отвътре и отвън, през деня и с нощем с осветление.

 

С помощта на неограничените възможности на най-новите технологии за 3D моделиране ние създаваме висококачествени и реалистични модели на желаните от клиента сгради. Можем да направим и видеоклипове с ефекти и анимация, звуци, с различни метеорологични условия и различна стилистика. Това е едно подробно и ефективно визуално представяне на вашите идеи, което спестява разходи за поправка на не добре планирани поради липса на визуализация решения.

Абонамент за бюлетин