Инвестиции

Инвестиции в недвижимо имущество в Гърция 2020

Grekodom Development работи на инвестиционния пазар в Гърция над 14 години. Ние предлагаме на клиентите си пълен набор от услуги в сферата на строителството и търговията с имоти. Сред инвестиционните проекти на компанията, които могат да донесат стабилен доход на собственика и инвестиции в Гърция, са тези в хотелиерството, закупуването на разработен бизнес, търговски имоти и апартаменти, които могат да се препродадат или отдадат под наем.

Гърция е една от страните с кристални тюркоазени води и златни плажове, отличени със „Син флаг“ от ЕС за тяхната чистота и безопасност. Това е една от основните причини за засиления интерес на инвеститори за покупка на имоти и строителство по крайбрежието в близост до ваканционните селища.

Високо е търсенето и на имоти в курорти на полуостров Халкидики и множеството острови в Гърция.

Ние от Grekodom Development ви предлагаме участие в различни проекти с разнообразен мащаб и продължителност на инвестиционния период. Развитието на всеки инвестиционен проект е базирано на подробен пазарен анализ. Опитът на нашите партньори в реализацията на мащабни проекти в страната гарантира успешното им развитие.

Криарици

Криарици е уникален за инвестиции в Гърция проект, представен от Grekodom Development, разположен на екологично чистия бряг на полуостров Ситония в живописен район. Всеки парцел в Криарици е с площ от 500 кв. м. и с извадено разрешително за строеж на главната сграда от 120 кв. м.. Закупуването на имот в Криарици е доходна и надеждна инвестиция, която се възвръща многократно във времето.

Научете повече за проекта на официалния уебсайт: kriaritsi.com 

 

Инвестиции в хотелиерство

Примерът за инвестиции в хотелиерството и отдаването на стаи под наем е най-показателен. Растежът на дохода от курортен имот в Гърция е гарантиран за много години напред, като същевременно ценовата динамика дава възможност за значителна печалба само година след покупката. Препродажбата в сравнение с отдаването на стаи и апартаменти на временно пребиваващи в Гърция чужденци под наем не е най-доходната инвестиционна опция.

Едно от предимствата на инвестиционните проекти в хотелиерската индустрия от Grekodom Development е, че компанията е част от Mouzenidis Group. Тя менажира хотелска верига Bomo Hotels и е най-голямата туристическа корпоративна група в Гърция. Това дава на клиентите възможност да оставят активите си в добри ръце, под професионален мениджмънт. Годините опит в индустрията правят известния в цяла Гърция бранд устойчив на пазара. Високата доходност и сигурността са очакван резултат от работата на Mouzenidis Group с активите на нашите клиенти.

Инвестиции в разработен бизнес

Grekodom Development има голям опит в инвестиционни проекти със закупуване на разработен бизнес в Гърция. Успехът на такъв тип инвестиция е гарантиран от богат набор от допълнителни услуги. Сред тях са юридическо обслужване при регистрация, пререгистрация, ликвидация за юридически лица, консултантски слуги, одит, бизнес оценки и брокерски услуги. 

Клиент на Grekodom Development закупува работещ бизнес само след цялостен анализ и експертна оценка. Посредством тях определяме достоверността на информацията предоставена от собствениците относно истинската стойност на собствеността и планираната печалба, както и предоставяме на клиента детайлна информация (локация, дълготрайна и други активи, бизнес репутация и т.н.)

 Инвестиции в търговски и жилищни имоти

Някои от най-доходоносните инвестиции в Гърция предлагани от Grekodom Development включват закупуване на бизнес пространства и жилищни имоти с цел препродажба или отдаване под наем. Компанията разполага с голямо разнообразие от такива оферти, вариращи от нови сгради в начален стадий на строителство до помещения, които се нуждаят от пълна реконструкция и реновация.

 

Абонамент за бюлетин