Инвестиции

Инвестиции в недвижимо имущество в Гърция 2019

Grekodom Development работи на инвестиционния пазар в Гърция над 13 години, предлагайки на клиентите си пълен набор от услуги в сферата на строителството. Сред инвестиционните проекти на компанията, които могат да донесат стабилен доход на собственика и инвестиции, които си струва да се подчертаят са тези в хотелиерството, закупуването на разработен бизнес, търговски имоти и апартаменти, които могат да се препродадат или отдадат под наем.

Гърция е преди всичко страна с ненадминати тюркоазени води и златни плажове, отличени със „Син флаг“ от ЕС за тяхната чистота и безопасност, което прави засиленият интерес от инвеститори за покупка на имоти и строителство по крайбрежието в близост до ваканционни селища напълно логично. Инвестирането в недвижимо имущество е една от най-доходните типове капиталовложения.

Това важи в пълна сила за имоти в курорти на полуостров Халкидики и множеството острови в Гърция.

Предлагаме Ви участие в различни проекти с разнообразен мащаб и продължителност на инвестиционния период. Развитието на всеки инвестиционен проект е базирано на подробен пазарен анализ, както и на опита на нашите партньори в реализацията на мащабни проекти в страната.

Криарици

Криарици е уникален проект, представен от Grekodom Development, разположен на екологично чистия бряг на полуостров Ситония в живописен район. Всеки парцел в Криарици е с площ от 500 кв. м. с разрешително за строеж на главната сграда от 120 кв. м. Закупуването на имот в Криарици е доходна и надеждна инвестиция.

Научете повече за проекта на официалния уебсайт: http://kriaritsi.com 

 

Хотелиерство

Примерът за инвестиция в индустрията на гостоприемството е най-показателен. Растежът на дохода от курортен имот в Гърция е гарантиран за много години напред, като същевременно ценовата динамика дава възможност за значителна печалба само след година от покупката. Имайте предвид обаче, че препродажбата не е най-доходната инвестиционна опция.

Инвестиционен проект в хотелиерската индустрия от Grekodom Development има предимство, тъй като компанията е част от Mouzenidis Group, най-голямата туристическа корпоративна група в Гърция, която менажира хотелска верига Bomo Hotels. Това дава на клиентите възможност да оставят активите си в добри ръце, под професионален мениджмънт с години опит в индустрията и известен в цяла Гърция бранд, осигурявайки си висока доходност.

Разработен бизнес

Компания Grekodom Development има значителен опит в инвестиционни проекти чрез закупуване на разработен бизнес в Гърция. Успехът на такъв тип инвестиция е гарантиран от богат набор от допълнителни услуги, като юридическо обслужване при регистрация, пререгистрация, ликвидация за юридически лица, консултантски слуги, одит, бизнес оценки и брокерски услуги. 

Клиент на Grekodom Development закупува работещ бизнес само след цялостен анализ и експертна оценка, с които определяме достоверността на информацията предоставена от собствениците относно истинската стойност на собствеността и планираната печалба, както и предоставяме на клиента детайлна информация (локация, дълготрайна и други активи, бизнес репутация и т.н.)

 Търговски и жилищни имоти

Някои от най-доходоносните инвестиции предлагани от Grekodom Development включват закупуване на бизнес пространства и жилищни имоти с цел препродажба или отдаване под наем. Компанията разполага с голямо разнообразие от такива оферти, вариращи от нови сгради в начален стадий на строителство до помещения, които се нуждаят от пълна реконструкция и реновация.

 

Абонамент за бюлетин