Турове за недвижими имоти в Гърция

Турове за недвижими имоти в Гърция

Оглед на недвижими имоти

 
Услугата оглед на имоти може да бъде заявена като се свържете с директно с Grekodom Development в Гърция, така и с представителството ни в България. Можете да разгледате имоти в избраната от вас категория (апартамент, вила и т.н.) или различни категории (земя, имения, апартаменти и луксозни имоти), за да получите изчерпателна информация относно покупката на имот в Гърция. Нашите експерти ще ви разкажат подробно за всички избрани имоти, ще ви консултират относно регистрация на недвижими имоти, данъци, допълнителни услуги. Тази услуга трябва да се резервира предварително за цялостна подготовка на брокера за оглед на избраните имоти.
Преди започване на огледа, клиентът трябва да подпише договорно споразумение с фирмата за предоставяне на посреднически услуги.

 

Цена на услугата:
  • Услугата за оглед на недвижими имоти за група от 1-4 души струва 80 € (включва трансфер с кола, придружител от представител на фирмата, демонстрация на имота и околностите). В случай на покупка на недвижим имот, тази сума се връща на клиента.

Турове за недвижими имоти в Гърция

За нашите клиенти, според индивидуалните заявки, разработваме и специални програми за оглед на недвижими имоти. Цената на такава програма варира в зависимост от избраната авиокомпания, броя дни на престой в страната, категорията на хотела, броя на участниците в пътуването, вида на наземен транспорт и др.
 
По индивидуални заявки могат да се изработят програми за оглед на недвижими имоти с хеликоптер, както и с яхти от морето.
 
Подробна информация може да бъде предоставена от представители на фирмата.

 

Абонамент за бюлетин