Турове за недвижими имоти в Гърция

Турове за недвижими имоти в Гърция

 

Компанията Grekodom Development представя специална програма, предназначена за гостите, които искат да се запознаят с недвижимите имоти в Гърция.
Услугата за оглед на недвижими имоти може да се поръча като се свържете с наш представител в страните на СНГ и  Европа или на място в Гърция. Ще имате възможност да видите обекти за избраната от вас категория (апартамент, вила и т.н.) или различни категории имущество (земя, къщи, апартаменти и луксозни недвижими имоти), за да получите пълна информация за закупуването на жилище в Гърция.

Стойност на услугите

Услугата за оглед на имоти в групата от 1 до 4 души струва 80 евро (включва трансфер с автомобил, придружен от служители на компанията, оглед на обекти).
При закупуване на недвижим имот сумата се възстановява.

Документи, които е необходимо да имате (на случай оформяне на имота):

-Действителен задграничен паспорт;
-Документ, подтвърждаващ постоянно място на жителство на купувача (лична карта);

 -Справка от работното място, т.е. официален документ, подтвърждаващ основната професионална дейност на купувача, без значение каква;

  -Копия на данъчната декларация ( или справка НДФЛ). Сумата  не се съотносява със стоимостта на недвижимия имот.  Справката подтвърждаваща доходите на купувача е необходима за оформяне на ИНН в Гърция.

 

Абонамент за бюлетин