Недвижимость на острове Корфу

Остров Корфу (известен още като Керкера) - един  от най-популярните гръцки острови, призната туристическа дестинация, голямо изкушение за любителите на гръцкото лято. Крайбрежието  на Корфу е известно  като една отлична възможност за почивка в топлия  курортен сезон. През последните години, островът  активно набира популярност като опция за целогодишно живеене.
Имоти в Корфу - отличен избор за вашата инвестиция в гръцка къща или апартамент.
 

Островът е с добра транспортна инфраструктура, размерът му е компактен и  разумно просторен - може да си спрете избора на пребиваване  почти на всяка частица от него. Отваря се  плажния  сезон тук през юни и може да продължи до дълбоката  есен. По крайбрежието - разнообразие от плажове, а в дълбочината на острова - маслинови горички и плодородни овощни градини.
Ако сте решили, че Гърция може да стане вашия втори дом,  мениджърите на  Grecodom Development ще ви помогнат в избора на  имота. В Корфу  можете да изберете обекти от различни ценови категории, с различни разстояния от морето и курорта.
Освен столицата на Корфу г.Керкера, интересите на потенциалните купувачи са съсредоточени  върху красивите курортни места, разположени в различните части на острова.


 Привлекателни  по отношение на туризма,  инфраструктура, както и за инвестиции в недвижими имоти Корфу са  уютни селца, разположени в близост до града:  на север село Дасиа (Dasia), Комено (Komeno), Аликес (Alikes); на юг - Канони (Kanoni), Беницес (Benitses). Недалеч от известния курорт селото Moраитика (Moraitika) се намира града Mессонги (Messonghi) с компактния плаж, който се намира само на 13 км от Керкира.


 Северната част на Корфу е изключително живописна и  покупката на недвижим имот ще ви направи пълноправен жител  на този прекрасен остров. В северозападната част във ваша гръцка къща може да се превърне  очарователния курортен град Палеокастрица (Paleokastritsa), известна със своята красота и сребро-пясъчни плажове. Още малко на север по протежение на западното крайбрежие на острова, на 35 км от Корфу се намира Сидари(Sidari)  - апартамент в това романтично място също може да бъде достойна инвестиция  в Гърция.


 Купувайки имот в Корфу, можете да се върнете към гръцкия си апартамент или вила, когато искате. Тук можете да пребивавате във всеки сезон - земята на Еллада ви кара да се чувствате комфортно през цялата година с мекия  си средиземноморски климат - лятото +28 градуса, а средната зимна температура е около + 10 градуса.

Абонамент за бюлетин