Недвижими имоти на остров Корфу

Остров Корфу (известен още като Керкира) - един от най-популярните гръцки острови, призната туристическа дестинация, голямо изкушение за любителите на гръцкото лято. Крайбрежието на Корфу е известно като една отлична възможност за почивка в топлия курортен сезон. През последните години, островът активно набира популярност като опция за целогодишно живеене.
Имоти в Корфу - отличен избор за вашата инвестиция в гръцка къща или апартамент.
 

Островът е с добра транспортна инфраструктура, размерът му е компактен и  разумно просторен - може да си спрете избора на пребиваване  почти на всяка частица от него. Тук плажния сезон се отваря през юни и може да продължи до късна есен. По крайбрежието - разнообразие от плажове, а в дълбочината на острова - маслинови горички и плодородни овощни градини.
Ако сте решили, че Гърция може да стане вашия втори дом,  мениджърите на Greкodom Development ще ви помогнат в избора на имота. В Корфу можете да изберете обекти от различни ценови категории, с различни разстояния от морето и курорта.
Освен столицата на Корфу гр. Керкира, интересите на потенциалните купувачи са съсредоточени върху красивите курортни места, разположени в различните части на острова.


 Привлекателни по отношение на туризма,  инфраструктурата, както и за инвестиции в недвижими имоти са  уютни селца в Корфу, разположени в близост до града: на север село Дасиа (Dasia), Комено (Komeno), Аликес (Alikes); на юг - Канони (Kanoni), Беницес (Benitses). Недалеч от известния курорт селото Moраитика (Moraitika) се намира града Mессонги (Messonghi) с компактния плаж, който се намира само на 13 км от Керкира.


 Северната част на Корфу е изключително живописна и покупката на недвижим имот ще ви направи пълноправен жител на този прекрасен остров. В северозападната част във вашия гръцки дом може да се превърне очарователния курортен град Палеокастрица (Paleokastritsa), известна със своята красота и сребро-пясъчни плажове. Още малко на север по протежение на западното крайбрежие на острова, на 35 км от Корфу се намира Сидари(Sidari)  - апартамент в това романтично място също може да бъде достойна инвестиция в Гърция.


 Купувайки имот в Корфу, можете да се върнете към гръцкия си апартамент или вила, когато искате. Тук можете да пребивавате във всеки сезон - земята на Еллада ви кара да се чувствате комфортно през цялата година с мекия  си средиземноморски климат - лятото +28 градуса, а средната зимна температура е около + 10 градуса.

Абонамент за бюлетин