Недвижими имоти на остров Корфу

Недвижими имоти на остров Корфу.Продажба и отдаване под наем на къщи, апартаменти и вили.

Остров Корфу е известен още като Керкира. Той е един от най-популярните гръцки острови. Корфу е атрактивна туристическа дестинация и голямо изкушение за любителите на гръцкото лято. Крайбрежието му предлага отлична възможност за почивка в топлия сезон. През последните години той се превръща във все по-модерна за целогодишно живеене дестинация.


Големият избор от недвижими имоти в Корфу дава възможност за отличен избор на къща или апартамент в Гърция.

Островът разполага с добра транспортна инфраструктура. Площта му е компактна и  разумно просторна. Тук плажният сезон започва през юни и продължава до късна есен. Крайбрежието е осеяно с плажове и спокойни кътчета за релакс. В дълбоката част на острова има маслинови горички и плодородни овощни градини.
Ако сте решили да закупите недвижими имоти на острова мениджърите на Greкodom Development ще ви помогнат в избора. В Корфу можете да изберете недвижими имоти от различни ценови диапазони и на различно разстояние от морето и курорта.
Интересът на инвеститорите е предимно към покупки на недвижими имотивстолицата Керкира и красивите курорти в различните части на острова.


Уютните селца в Корфу, разположени в близост до града, също са привлекателни за инвестиции в недвижими имоти. На север това са Дасиа (Dasia), Комено (Komeno) и Аликес (Alikes). На юг - Канони (Kanoni) и Беницес (Benitses). Град Mессонги (Messonghi) се намира само на 13 км от Керкира. Близо до него е и селото Moраитика (Moraitika)

Покупката на недвижими имоти в живописната северна част на Корфу ще ви направи горд жител на този прекрасен остров. В северозападната част се намира красивия курортен град Палеокастрица (Paleokastritsa). Той е известен със своята красота и пясъчни плажове със сребрист цвят. На 35 км от Корфу се намира Сидари(Sidari). Той е разположен на север по протежение на западното крайбрежие на острова.  Мястото е много романтично и е добра възможност за инвестиции в недвижими имоти.

В Корфу можете да живеете в гръцкия си апартамент или вила в пълна хармония с природата и заобикалящата ви среда. Животът тук носи своя неподправен чар през всеки сезон. Мекият средиземноморски климат създава усещане за комфорт и уют през цялата година. Лятото средната температура е +28 градуса, а зимата е около + 10 градуса.

Абонамент за бюлетин