Реализирани проекти

Реализирани проекти на компанията Grekodom Development

За нашите клиенти ние предлагаме пълен асортимент от интегрирани услуги, различни консултации и строителен надзор. При нас ще намерите най-добрите проекти за изграждане и реконструкция на имоти в Гърция. В тях са съчетани определения от клиента бюджет и високо качество на крайния продукт. На база на дългогодишния ни опит, ние ще ви дадем съвет кой е най-добрият вариант за изграждането на съвременни технически проекти и съчетаването на сложни и изискани стилове.

Ние реализирахме различни проекти за изграждане и реконструкция на имоти в Гърция. Част от тях са:

Реконструкция на хотелския комплекс.

Създадохме нови проекти за реконструкция и модернизация. Те включват вътрешни и външни промени във фасадата. В сградата беше извършен ремонт на интериора, ландшафтен дизайн, изграждане на плувни басейн, озеленяване и др. Направихме и цялостна реконструкция на старата сграда. Тя включваше промени на 4 самостоятелни апартамента, разположени на две нива и изграждане на басейн. Направихме промени по вътрешните етажни структури и покривната конструкция. Отделно от това беше изпълнен дизайн-проект за интериора.

Системната работа на професионалния ни екип доведе до постигането на високи резултати, а изразходеният финансов ресурс напълно съответства на полученото като краен резултат от работата качество. Реконструкцията е съобразена изцяло с индивидуалните предпочитания на клиента. Комплексът придоби не само нов външен вид, но и нова атмосфера, излъчваща комфорт и уют.



Строителство

Къщи в Скиони

Предлагаме Ви уютен комплекс от комфортни вили, построени в село Скиони Халкидики.
Този проект включва построяване на цялостни жилищни апартаменти, които включват поредица от добре проектирани и организирани форми, с пълен набор от материали и пространствени решения, формиране на самостоятелни  къщи, в същото време свързани с околната среда. От визуализацията на проекта до неговото пълно изпълнение  се извършва сложна, обмислена работа. Нашият екип от професионалисти създаде многофункционални сгради с оптимални дизайнерски решения.
По време на строителството  е използвана палитра на висококачествени материали. Монолитните  основи на сградите дават гаранция за пълна сеизмична безопасност, а интересните дизайнерски решения, както за външна фасада, така и за интериора на всяка къща, ще даде възможност на гости да преживеят една уникална и пълноценна почивка.



Нов проект със завършено строителство е едноетажна къща с приземен етаж в Олимпийската Ривиера. Проектът включва пълна 3D визуализация и всички пространствени решения, а именно структурата на сградата от основите до покрива и цялостно проектиране на вътрешния  и външния дизайн на дома.
В съответствие с всичките строителни норми е реализирано изграждането на пълноценна къща с конструктивни решения за пожарна безопасност, отопление и вентилация, водоснабдяване, канализация и електричество. Тази къща използва геотермална отоплителна система, която разпределя топлината около периметъра на къщата през подземните канали чрез геотермална помпа.
Обектът е напълно изпълнен и доставен до ключ.



Създаден и реализиран е проект на  сауна с джакузи и турска баня с инсталация на всички специални технически съоръжения. Интериорът на сауната традиционно се извършва с помощта на мозайка, керамични плочки, дърво от борови и други материали с високо качество.
Температурата и влажността в хамама постоянно  се поддържат на определено ниво.
За това турската баня е оборудвана с парогенератор, монтиран в съседното помещение, както и вградена отоплителна система върху цялата повърхност.  Точно това помага затоплените подове, стени и легла да осигуряват еднакво дълбоко загряване на тялото.



Реконструкция и обновяване на офис помещения.
Тук са представени офисите на компанията Grekodom Development, където е направена цялостна реконструкция на помещенията, нов проект, извършени работи по подобряване и дизайн.
За отправна точка е взет  3D проекта, извършен при отчитане на обща концепция, която отговаря на всички нормативни изисквания. Направена е цялостна интериорна реновация на сградата и ново дизайнерско решение на целия офис.
Опитахме се да създадем благоприятни условия за ефективна работа на нашите служители. Oфисната функционалност се допълва от стилни мебели за приятна атмосфера.



Офис в Катерини

Концепцията на този проект е да се създаде работна атмосфера, която позволява да се съчетаят дейността на служителите и комфортния престой на клиентите. Тази стая е с малка площ, така че дизайнерът имаше задача да осигури най-функционално използване на наличното пространство, без насищане на интериора.



Ремонтни работи.

Подготовка, проектиране, изпълнение на строителни работи в апартаментите, където бяха извършени набор от работи:  дизайнерски проект,  реконструкция, изолация на стени и подове, работи по електрозахранване и водопровод.
В строителството се използват най-добрите материали и съвременни технически решения за осигуряване на безопасност и удобство на най-високо ниво.

Ремонт на обект 6671
На този обект са извършени ремонтни и довършителни работи. Оформлението на апартамента се допълва от уютният и модерен интериор. Комбинацията от желанията на клиента и широкия обхват на оригиналните идеи на дизайнерите са дали отличен резултат. Идеята за създаването на един апартамент, изпълнен в  различни нюанси на синьото, първоначално е бил представен в 3D проект и след одобрението на клиента, успешно преведен в реалност.


Ремонт на обект 9476
Дизайнът на апартамента стана хармоничен и спокоен. Декорът бе изпълнен в ярки цветове с добавяне на акценти от аквамарин. Направена бе реконструкция  на стаите, което доведе до функционалност и удобство.

Апартамент 1


 
Басейн от сглобяеми метални панели
Лятната ваканция винаги е свързана с море или басейн. Ние предлагаме широка гама от различни видове басейни. Едно от най-добрите и най-
бързите решения е създаване на басейни от сглобяеми метални панели.
Архитектурната фаза се провежда в съответствие с желанията на клиента.
Скицирането на проекта е направено в съответствие с всички нормативни стандарти за дизайн. Беше извършена статистическа работа, монтаж на покрива, хидроизолация, озеленяване  на територията в непосредствена близост до басейна.

Antigoni - Kriari
Antigoni Kriari
  • +30 2310 591 431
  • constructions@grekodom.gr
Съгласен съм с политиката за поверителност