Текущи проекти

Текущи проекти на компанията Grekodom Development през 2018 г.

2018 година бе много динамична, с много планове, разработки и проекти, които са в процес на проектиране или строителство. По-долу са някои от тях:
Строителството на комплекса от двуетажни къщи в Скиони, много от които са изпълнени "до ключ" и продадени, също така се продават парцели с къщи, които са в процес на изграждане. (Обект по код 2197)


 
Продължаваме проекта за изграждане на къща в Молес Каливес, Халкидики. Започната цялата документация по проекта, имаме разрешение за строеж. Поставена е връзката на електроснабдяването.



Разработваме проектна документация за изграждане на къща на остров Крит. Планирано е изграждането на два надземни етажа и един сутерен, вертикалното развитие на парцела, създаване на зелени площи, места за отдих, барбекю и изграждане на басейн.



В същата посока  работим с един обект в Ханиоти - ресторант, който вече получи разрешение за строеж. Ще се направи цялостна реконструкция на помещенията с нов проект, промяна на фасадата, ще бъде направено всичко по подобряването на имота и района около него.



Комплекс от къщи в Сивири по време на разрешение за проектиране на строителство.



Сключен договор за пълно пребоядисване на хотелския комплекс на остров Евия.



Високо качество и професионално изпълнение на всички видове работа се осигурява чрез използване на модерни технологии, точен подбор на материалите, използвани в строителството, мониторинг на всички етапи на проекта, както и ефективността на управлението.

Marina - Feliche
Marina Feliche
  • +30 2310 591 431
  • constructions@grekodom.gr
Съгласен съм с политиката за поверителност