Недвижими имоти на остров Родос

Недвижими имоти на остров Родос. Продажба и отдаване под наем на къщи,апартаменти и вили.

Остров Родос
е "перлата на Средиземното море". Той съчетава в себе си красотата на природните пейзажи и древните култури. Историческият център на столицата носи името Родос. Той е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО.

Остров Родос еотлично място за покупка на недвижими имоти. 
Острова е с население от около 120 000 души. Крайбрежието му е само на 220 километра. Това дава разнообразни възможности за почивка. Тук можете да се насладите на спокойна почивка на уединените на плажове. Да се впуснете в ритъма на най-големите туристически центрове като столицата на Родос - град Ялисос, термалните спа басейни на града Калитея и курортното градче Фалираки също е вариант за почивка. Островът предлага куп забавления и за най-малките членове на семейството. Колимбия, например, е перфектното място за семейна почивка.

Закупуването на недвижими имоти в Родос е чудесно решение да разнообразите почивката си на плажа. Освен да почивате на красивите плажове, на Родос имате варианти и за разнообразни екскурзии. Островът е пълен със забележителности. Има богато културно-историческо значение и прекрасна природа. Тук ще видите средновековни рицарски замъци и археологически обекти. Православните манастири и мюсюлманските паметнициса част от културното наследство на тази част от Гърция. Интересни за посещение са и Долината на пеперудите и мястото с романтичното име "Целувката на двете морета". За децата също са предвидени много забавления сре които са аквариум, овеселителен и воден парк.

Родос е чудесно място и за почитателите на екстремните спортове и адреналина. Тук ще имате възможност да вземете курс по гмуркане. Ще можете да опитате и много видове водни забавления и морски спортове.

Закупувайки недвижими имоти в Родос ще спечелите възможността да прекарате ваканцията си разнообразно и интересно. Освен това, ще разполагате със своя частица от легендарната земя на Гърция. Бога на слънцето Хелиос  е избрал острова за сватбата си с дъщерята на Посейдон - нимфата Рода.

И е толкова приятно да знаете, че някъде тук ви очаква вашето парче синьо море и топло гръцко слънце! 

Остров Родос граничи с две морета. На запад с Егейско море и Средиземно море - на юг.  Егейско море е по-предпочитано от любителите на водни спортове. Особено висока популярност имат ветроходството и уиндсърфингът. Спокойното Средиземно море привлича тези, които предпочитат почивка на плажа и пясъчен бряг.


Да си купите недвижими имоти на остров Родос е много лесно. Опитните мениджъри на Grekodom Development ще ви помогнат в избора на идеалната къща или апартамент. Те ще ви консултират за цените наимотите на острова.Също така, ще ви окажат цялата необходима подкрепа за получаване на документите. Направете първата стъпка и Гърция ще стане по-близка до вас от всякога!

Абонамент за бюлетин