Недвижими имоти на остров Родос

Недвижими имоти на остров Родос. Продажба и отдаване под наем на къщи,апартаменти и вили.

Остров Родос
, "перлата на Средиземното море", като по чудо съчетава красотата на природните пейзажи и древните култури. Историческият център на столицата на острова, носещ името на Родос, е обявен от ЮНЕСКО за световно културно наследство.

 

Остров Родос - чудесно място за покупка на имот.
На острова живеят около 120 000 души. A крайбрежието на острова е само на 220 километра, което дава уникални възможности за разнообразна почивка. Тук можете да се насладите, както на спокойствието и уединението на  плажове, така и да усетите ритъма на най-големите туристически центрове: столицата на Родос, очарователния град Ялисос, термалните спа на града Калитея, курортното градче Фалираки. Най-малките членове на семейството ви също няма да скучаят на острова Родос: Колимбия е идеалното място за семейна почивка.

 

Както можете да видите, със закупуване на имот в Родос, можете чудесно да разнообразите почивката си на плажа. Освен това, тук ще можете да го комбинирате с великолепните екскурзии. Островът е богат със забележителности, както с културно-историческо значение, така и с природна красота. Тук ще намерите средновековни рицарски замъци и археологически обекти, православни манастири и мюсюлмански паметници, а дори и Долината на пеперудите и мястото с романтичното име "Целувката на двете морета." А  най-малките могат да отидат в аквариум, овеселителен или воден парк.

Феновете на екстремните спортове и адреналина, също ще намерят забавления. На острова имате възможност да вземете курс по гмуркане, а да не говорим за всички видове водни забавления и морски спортове.

Закупувайки имот в Родос,  вие не само ще получите възможност да прекарате ваканцията си разнообразно и интересно, но също така и да получите частица от легендарната земя на Гърция. Според древногръцката митология, това е острова, който е избрал бога на слънцето Хелиос за сватбата си с дъщерята на Посейдон, нимфата Рода.

И е толкова приятно да знаете, че някъде ще ви чака вашето парче синьо море и топло гръцко слънце! 

Остров Родос граничи с две морета: Егейско море - на запад, и  Средиземно море - на юг.  Егейското море привлича повече любителите на водни спортове. Особено популярни са ветроходството и уиндсърфингът. А спокойното Средиземно море, за тези, които предпочитат почивка на плажа и пясъчен бряг.

Да си купите имот на остров Родос е много лесно. Опитните мениджъри на Grekodom Development ще ви помогнат да намерите къща или апартамент, идеални за вас, ще ви консултират за цените на недвижимия  имот на остров Родос, и ще предоставят цялата необходима подкрепа в получаване на документите. Направете първата стъпка и Гърция ще стане по-близо до вас!

Абонамент за бюлетин