Недвижими имоти на остров Родос

Недвижими имоти на остров Родос. Продажба и отдаване под наем на къщи,апартаменти и вили.

Остров Родос
, "перлата на Средиземното море", като по чудо съчетава красотата на природните пейзажи и древните култури. Историческият център на столицата на острова,  носещ името на Родос, е обявен от ЮНЕСКО за световно културно наследство.

 

Остров Родос - чудесно място за покупка на имот.
На острова живеят около 120 000 души. A крайбрежието на острова е само на 220 километра, което дава уникални възможности за разнообразна напълнена почивка. Тук можете да се насладите както на спокойствието и уединението на  плажове, така и да усетите ритъма на най-големите туристически центрове: столицата на Родос, очарователния град Ялисос, топлинна спа на града Калитея,  курортното градче Фалираки. Най-малките членове на семейството ви също няма да скучаят на острова Родос: Колимбия е идеалното място за семейна почивка.

 

Както можете да видите, с закупуване на имот в Родос, можете чудесно да разнообразите  почивката си  на плажа. Освен това, тук ще можете да го комбинирате с великолепните екскурзии. Островът е богат със забележителности както с културно-историческо значение така и с естествена уникалност. Тук ще намерите средновековни рицарски  замъци и археологически обекти, православни манастири и мюсюлмански паметници, а дори и Долината на пеперудите и мястото с романтичното име "Целувката на двете морета." А  най-малките могат да отидат в аквариум  увеселителен или воден парк.

Феновете на екстремните спортове и адреналин, също ще намерят по нещо за всеки. На острова имате възможност да вземете  курс по подводно  гмуркане , а и да не говорим за всички видове водни забавления и морски спортове.

Закупувайки имот в Родос,  вие не само ще получите възможност  разнообразно и интересно да прекарате ваканцията си, но също така  и да получите частица от  легендарната земя на Гърция. Според древногръцката митология, това е острова, който избра бога на слънцето Хелиос  за сватбата си с дъщерята на Посейдон нимфа Рода. И това е толкова приятно, само  да знаете, че някъде ще  ви чака вашето парче синьо море и топло гръцко слънце! За щастие плувния сезон тук е доста дълъг - от май до октомври.

Остров Родос граничи с две морета: Егейско море - на запад, и  Средиземно море - на юг.  Егейското море привлича повече любителите на водни спортове. Особено популярни са ветроходство и уиндсърфинг. А спокойното Средиземно море, за тези, които предпочитат почивка на плажа и пясъчен бряг.

Да си купите  имот на остров Родос е много лесно. Опитните мениджъри на Grekodom Development   ще ви помогнат да намерите къща или апартамент, идеални за вас, ще ви консултират за цените на недвижимия  имот на остров Родос, и ще предоставят цялата необходима подкрепа в получаване на документите. Направете първата стъпка и Гърция ще стане по-близо до вас!

Абонамент за бюлетин