За компанията

Фирмата Grekodom Development: услуги и проекти в областта на строителството, продажба на недвижими имоти и развитие в Гърция.

Гърция - една от най-привлекателните страни по отношение на инвестициите  и
получаването на осезаеми ползи в бъдещето. След едно  посещение на изненадващо гостоприемна, искрена гръцка земя повечето туристи  със сигурност  ще искат да се върнат, а дори и да намерят своето собствено кътче в тази страна: свой дом в
курортно градче или апартамент с изглед към морето.

Фирмата Grekodom Development професионално се занимава с въпроси, свързани с продажба, покупка и строителство в Гърция.  Нашите специалисти свободно се ориентират в тази сфера и правят всичко възможно сделката да е най-благоприятна
и изгодна за клиента.

Историята  на компанията

Grekodom Development e с 10-годишна успешна история на пазара на недвижимите имоти в Гърция. Доскоро на нашите партньори и клиенти компанията е била известна като Mouzenidis Real Estate. Името на компанията се превърна в една от водещите в сферата на гръцките жилищни и търговски имоти, както и синоним на надеждност,  високи стандарти за качество и обслужване на клиентите.

От юни 2013 година компанията получи ново име Grekodom Development и сега  предлага по-широк спектър с услуги, проекти, направления и формати на работа, се прави всичко да помогнем на клиента да намери своята къща в Гърция.

Grekodom Development се явява част от гръцкия холдинг Mouzenidis Group, който включва редица компании, включително  и  водещ туроператор в Гърция "Mouzenidis Travel". Централният офис на Mouzenidis Travel е разположен в Гърция, в град Солун.
Също така в страната работят редица регионални представителства:
 в г. Атина, на полуостров Халкидики (Калитея, Ханиоти, Никита, Урануполи) на о-в Тасос, Крит, Корфу (Керкира), Родос, в района на Пиерия  (Паралия Катерини).

Области на дейност и услуги

Безплатни консултации за придобиване на недвижими имоти в Гърция;
Избор на място и недвижими имоти по желание  на купувача;
Проектиране, строителство и довършителни работи "до ключ";
Инвестиционни проекти в областта на недвижимите имоти;
Ланшафтни дизайн и озеленяване на территорията;
Управление на недвижимия имот по време на отсътствието на собственика
(охрана,  даване под наем и др.).

Служители

Нашият екип са професионалисти от различни специалности:  консултанти по недвижими имоти, строителни инженери, архитекти, дизайнери, маркетинг- специалисти, икономисти, програмисти.Специалистите по недвижими имоти работят
във всички регионални офиси на туроператора «Музенидис Травел».  Служителите
 на Grekodom Development свободно владеят английски, руски и др. езици, което улеснява общението със различни клиенти.

Нашите предложения

Компанията Grekodom Development предлага голямо разнообразие от опции,
вариращи от малки апартаменти в курортните градове и завършва с ексклузивни
вили по крайбрежието, а разнообразието от цени и местоположение на имота позволява да се съобразява с всички индивидуални желания. Популярно в последните години стана строителството на комплекси, съдържащи от пет до седем дву- и триетажни къщи с защитена зона до морето. Нашите клиенти често избират малки уютни вили на брега или на малък хълм с панорамна гледка към планината и морето.

Основният интерес на купувачите сега е фокусиран върху полуостров Халкидики, който отдавно е известен със своето чисто море и плажове, чиято чистота е отбелязана с най-висока оценка на околната среда "Син флаг" на Европейския съюз. Експертите смятат този регион като най-перспективен по отношение на цена и качество.

Имотите в двата най-големи градове в Гърция - Атина и Солун, не са по-малко популярни. Стотици предприемачи и бизнесмени идват тук редовно не само за професионална дейност, но и за първокласна почивка на  гостоприемната
гръцка земя. Малко по на юг от град Солун се разполага Пиерия, район с отлично изградена инфраструктура, множество исторически паметници и безкрайни пясъчни плажове. Сред нашите специални предложения -недвижимост на гръцките острови: Тасос, Крит, Корфу (Керкира), Родос, Миконос, Санторини,  отличаващи  се със
своята уникална красота, девствена природа, зашеметяваща гледка към морето и плажовете: перфектен избор за  любителите на островен недвижим имот.

Открийте Гърция по-близо! Нашата фирма предлага еднодневни или многодневни   обиколки на Realty-турове за изследване  и избор на недвижими имоти,  за по-подробна  информация относно предложените обекти и региони.

 

Банкови реквизити

Grekodom Development A.E
57001 Greece,Thessaloniki 14th km Thessaloniki- Nea Mihaniona 
PIRAEUS BANK S.A BRANCH OFFICE 2223
MONASTIRIOU 225
Acc 5223-063594-617 
IBAN GR83 0172 2230 0052 2306 3594 617 
SWIFT: PIRBGRAA
Aфм,ИНН: 800520960 

Абонамент за бюлетин