Grekodom Taxi

Grekodom Taxi нова услуга за клиентите на компанията

Grekodom Development предоставя пълна гама от услуги в сферата на недвижимите имоти, строителство, а също и комплексно следпродажбено обслужване.

В допълнение към предлаганите услуги Grekodom стартира нова VIP-услуга "Такси" за своите клиенти - собствениците на имоти, закупени от компанията.

Сега клиентите на компанията имат бърз достъп за таксиметрови услуги, достатъчно е само да информирате за пътуването по електронна  поща service@grekodom.gr или по телефона на +30 2310 591 431 за вашата поръчка. Цените за таксиметрови услуги от Grekodom Development са под пазарната стойност с около 20%

Чрез новата услуга клиентите могат бързо да направят необходимите за тях пътувания на достъпни цени и без да се налага да се притесняват за езиковата бариера. Също така с помощта на тази услуга, можете да поръчате такси до летището в гр. Солун и от него до всяка точка на Гърция.

Комплексът от услуги на Grekodom Development гарантира на нашите клиенти пълна подкрепа в Гърция от страната на нашия професионален екип. Можете да сте сигурни, че ще бъдете обслужени на най-високо ниво, а резултатът от пътуването ви ще бъде не само сключване на сделка за недвижим имот, но и незабравими спомени от пътешествието! 

Абонамент за бюлетин