Grekodom Taxi

Таксиметрови услуги от Grekodom Development – ние се грижим за вас и след покупката на вашето жилище. С въвеждането на тази услуга, ние от Grekodom разширихме списъкът със следпоражбените ни услуги.

GrekodomDevelopmentе компания, коятопредоставя пълна гама от услуги в сферата на недвижимите имоти и строителството в Гърция. Освен тях, предлагаме и комплексно следпродажбено обслужване.

Чрез най-новата ниVIP-услуга "Такси" клиентите на компанията имат бърз достъп докачествени таксиметрови услуги.Достатъчно е само да ни информирате за пътуването по електронна поща service@grekodom.gr или по телефона на +30 2310 591 431. Цените на таксиметрови услуги от Grekodom Development са с около 20% под пазарната стойност.

Клиентите ни могат да направят своите пътувания на достъпни цени и без да се налага да се притесняват за езиковата бариера между българите и гърцитеПоръчвайки таксиметрови услугиот Grekodom Development вие получавате както трансферот и до летището в гр. Солун, така и пътувания до други дестинации в града.

Друг жест към клиентите на компаниятаGrekodomе пълната подкрепа в Гърция от страната на нашия професионален екип. Можете да бъдете сигурни, че ще получите обслужване на най-високо ниво.Резултатът от пристигането ви ще бъде не само сключване на сделка за недвижим имот, но и незабравимо пътешествие в Гърция! 

Абонамент за бюлетин