Grekodom Taxi

GrekodomTaxiнова услуга за клиентите на компанията

Grekodom Development предоставя пълна гама от услуги в сферата на недвижимите имоти, строителство, а също и комплексно следпродажбено обслужване.

В допълнение към предлаганите услуги Grekodom стартира нова VIP-услуга "Такси" за своите клиенти - собствениците на имоти, закупени от компанията.

Сега клиентите на компанията имат бърз достъп за таксиметрови услуги, достатъчно е само да информирате за пътуването по електронна  поща service@grekodom.gr  или по телефона +302310.591.431 за вашата поръчка. Цените за таксиметрови услуги от Grekodom Development са под пазарната стойност с около 20%

Чрез новата услуга клиентите могат бързо да направят необходимите за тях пътувания на достъпни цени и без да се налага да се притесняват за езиковата бариера.Също така с помощта на тази услуга, можете да поръчате такси за летището на Солун и от него до всяка точка на Гърция.

Комплексът от сервизни услуги  Grekodom гарантира на нашите клиенти пълна подкрепа в Гърция от страната на нашия професионален персонал. Можете да сте сигурни, че ще ви бъдете обслужени на най-високо ниво,  а резултатът  на пътуването ще бъде не само сключване на сделки за  недвижими имоти, но и незабравими спомени за пътешествието! 

 

Абонамент за бюлетин