Ексклузивни оферти

Ексклузивни оферти от Grekodom: нови ползи за нашите клиенти!

Компанията Grekodom Development предлага нов формат на услуги с много предимства на сътрудничеството за ценителите на специални предложения. Това са нашите нови ексклузивни оферти в Гърция, в който са включени недвижими имоти от цяла Гърция.

С какво са привлекателни нашите ексклузивни оферти?

Съотношение цена + качество е една от основните причини нашите клиенти да избират да си закупят имот в Гърция.

Атрактивната цена и добро състояние са основните условия за приемането на тези обекти за продажба в рамките на ексклузивни предложения. В тях не биха погли да влязат по-обикновени или неподдържани имоти. За "изключителни" се считат само най-добрите обекти, съответстващи на условието цената да отговаря на предлаганото качество. В ексклузивни офертив Гърция няма да намерите нито обикновени жилища, нито жилища за ремонт. Нашите сътрудници избират само най-доброто сред имотите на пазара и изключително селективно ги позиционират в тази група.

Готовността за продажба е друг важен критерии за определянето на даден имот като ексклузивен. Всички ексклузивни имоти в Гърция са минали пълна техническа и документална проверка.Макар да са разположени в различни части на страната, още днес можете да изпратите запитване и да започнете процес по закупуване на имота, който ви харесва.

Ексклузивни оферти  - Юридически тънкости

Правните услуги по закупуване на имоти в Гърция се поемат от юридическия отдел на нашата компания. Също така, нашите ексклузивни оферти дават възможност за получаване на разрешително за пребиваване  на територията на Гърция от 1 до 5 години. Това е важно предимство за чужденците собственици на жилища.

Отстъпки и разсрочено плащане

При покупка на имоти в Гърция от нашите ексклузивни оферти, вие автоматично ще получите отстъпка в размер на 30%. Към нея получавате също и благоприятни условия за реконструкция на обекта, ремонт, следпродажбена поддръжка и правна помощ. Също така, нашите ексклузивни оферти за Гърциясе предлагат с възможност за разсрочено плащане. Това е едно допълнително улеснение, което печели клиентите ни.

Специалистите на компанията Grekodom ви препоръчват да разгледате всички ексклузивни оферти за Гърция, преди да решите кой е подходящият имот за вас. Те са добър вариант както за инвестиция, така и за постоянно пребиваване. Имотите от нашите ексклузивни оферти са подходящи и за семейни почивки, ваканции с деца или в компанията на приятели. В случай, че решите да живеете целигодишно, предимството на повечето от тези имоти е, че можете да се нанесете веднага без да правите големи и трудоемки ремонти.

Абонамент за бюлетин