Ексклузивни оферти

 

Ексклузивни оферти от Grekodom: нови ползи за нашите клиенти!

За ценителите на специални предложения   компаниятаGrekodom Development предлага нов формат на услуги и предимства на сътрудничеството - ексклузивни оферти.

 Компанията Грекодом представя обектите от данния раздел на пазара на недвижимите имоти като ексклузив.

С какво са привлекателни ексклузивните обекти?

Съотношение цена+качество

Основното условие за приемането на тези обекти за продажба в рамките на ексклузивни предложения е тяхната атрактивна цена и добро състояние. Само
най-добрите обекти,  които съответстват на условия цена + качество са считат за  "изключителни".

Готовност за продажба

Ексклузивните имоти, разположени в различни райони на Гърция, са минали пълна техническа и документална проверка. Дори и днес  можете да  изпратите запитване и  да започнете  процес на закупуване на имот в Гърция!

Юридически тънкости

Правните услуги поема юридическия отдел на нашата компания, в допълнение, нашите ексклузивни предложения предполагат възможността за получаване на разрешително
за пребиваване  от 1 до 5 години!

Отстъпки и разсрочено плащане

При покупка на имот от нашите ексклузивни предложения, вие автоматично ще получите отстъпка в размер на 30%  и благоприятни условия за реконструкция на обекта, ремонт, следпродажбена поддръжка и правна помощ. Също така на ексклузивни оферти се прилага разсрочено плащане.

Специалистите на компанията Grekodom  ви препоръчват ексклузивни оферти: това е добър вариант за постоянно пребиваване, семейни почивки, ваканции с деца и за целогодишен отдих, както поотделно  така и в компанията на приятели!

 

Абонамент за бюлетин