Избор на недвижими имоти в Гърция

Компания  Grekodom Development ви кани да се запознаете с предложенията й за покупка на недвижим имот в Гърция, използвайки практичен филтър. Чрез него изборът на недвижим имот в Гърция може да стане за няколко секунди!

Сайта на компания Grekodom Development разполага с опция за избор на имоти, посредством най-популярните критерии:

  • Тип на имота (апартамент, къща, вила, парцел, хотел, бизнес, остров);
  • Област на Гърция;
  • Отдалеченост от морето;
  • Площ на недвижимия имот;
  • Приблизителна стойност на имота.

За повече съдействие и помощ можете да се свържете с нашите специалисти в централния ни офис в Солул. Можете да отправите запитване към тях по електронна поща или чрез съобщения на нашия сайт. Не се притеснявайте да питате на български, защото ние го владеем добре.

Възползвайте се от нашите онлайн услуги. Освен, че ще отговорим на всичките ви въпроси, комуникацията с нас ще улесни избора на район, в който искате да купите имот. Нашите сътрудници ще ви помогнат да се ориентирате кой имот е подходящ за вас и какво е необходимо, за да го закупите бързо и лесно.

Покупка на недвижим имот в Гърция

Компанията Grekodom Development разполага със специална програма. Тя е предназначена за гостите, които искат да се запознаят с актуалните оферти за покупка на недвижим имот в Гърция. Можете да заявите оглед на недвижим имот в нашите представителства в България, Русия,Украйна, Беларус, Казахстан, Молдова, Румъния, Латвия, Сърбия и др. или директно от нашия представител в хотела по време на почивката ви.

Програмата включва оглед от 2 до 5 обекта на ден от избрана за вас категория (апартаменти и къщи) или различни категории имущество (земя, къщи, градски къщи, апартаменти или вили).
Нашата компания предлага услуги с най-високо качество на обслужване. Бъдете сигурни, че ще получите най-изчерпателен отговор по всички въпроси, свързани с покупка на недвижим имотв Гърция.

Направете първата стъпка и Гърция ще бъде по-близо до вас!
Опитните мениджъри на Grekodom Development ще ви помогнат да намерите къща или апартамент, които напълно да отговарят на вашите представи и желания. Те ще ви консултират за цените на недвижимите имоти в Гърция и ще ви окажат пълна подкрепа в получаването на документите. Grekodom Development е с вас от началото до края на покупката.

Абонамент за бюлетин