Избор на недвижими имоти в Гърция

Избор на недвижими имоти в Гърция

Компания Grekodom Development ви кани да се запознаете с предложенията й за недвижими имоти, използвайки удобен филтър. Сега изборът на недвижим имот в Гърция, напълно съответстващ на вашите нужди, може да стане за няколко секунди!

На сайта на компания Grekodom Development има опция за избор на имоти, въз основа най-популярните критерии:

  • Тип на имота (апартамент, къща, вила, парцел, хотел, бизнес, остров);
  • Област на Гърция;
  • Отдалеченост от морето;
  • Площ на недвижимия имот;
  • Приблизителна стойност на имота.

Освен това можете да се свържете с експертите на нашата компания в централния офис в Солун (Гърция). Нашият квалифициран персонал е винаги готов за диалог с помощта на мигновени текстови съобщения на нашия сайт, където говорим Български (онлайн продажби) или по електронна поща.

Възползвайки се от нашите онлайн услуги, вие не само ще получите отговори на въпросите си, но също така ще имате възможност да изберете идеалния имот в Гърция.

Компанията Grekodom Development  има специална програма, предназначена за гостите, които искат да се запознаят с недвижимите имоти в Гърция. Услугата за оглед на недвижимите имоти може да се поръча в нашите представителства в България, Русия,Украйна, Беларус, Казахстан, Молдова, Румъния, Латвия, Сърбия и др. или директно по време на почивката ви от нашия представител в хотела.

Услугата включва оглед от 2 до 5 обекта на ден от избрана за вас категория (апартаменти и къщи) или различни категории имущество (земя, къщи, градски къщи, апартаменти или вили).
Доверявайки се на услугите на нашата компания, бъдете сигурни, че ще получите най-изчерпателен на отговор по всички въпроси, свързани с недвижими имоти в Гърция и със сигурност най-високо качество на обслужване.

Направете първата стъпка и Гърция ще стане по-близо до вас!
Опитните мениджъри на Grekodom Development  ще ви помогнат да намерите къща или апартамент, идеални за вас, ще ви консултират за цените на недвижимите имоти и ще предоставят цялата необходима подкрепа в получаването на документите.

Абонамент за бюлетин