Индивидуални и стандартни проекти

Индивидуални и стандартни проекти

 Индивидуални проекти

Решили сте да изградите свой собствен дом. Съвсем естествено е да желаете той да бъде уникален. В такъв случай е по-добре да изберете изграждането му по индивидуален проект.

Индивидуален проект, разработен според изискванията на клиента и особеностите на района, дава възможност да се създаде уникален дом. Той ще се отличава с форма и оригинален набор от помещения.

За да превърнем мечтаният дом в реалност, архитектите обсъждат с клиента всички детайли, коригират действията и предлагат своите собствени версии.  Изготвянето на индивидуален проект се съобразява с:

  • състава и нуждите на семейството;
  • начина на ползване на къщата (за постоянно или сезонно живеене);
  • специфичните климатични, топографски и геоложки условия на земята.

 От голямо значение са също и наличието на други сгради, дървета, гледка от прозорците, последващото подобряване на парцела и много др. 

Всеки индивидуален проект отговаря точно на нуждите, предпочитанията и финансовите възможности на клиента. Това е основното предимство на индивидуалния дизайн пред използването на стандартни модели.
Ние ще Ви помогнем да осъществите мечтата си за уютно, комфортно и модерно жилище.

           

 

Стандартни проекти

Това са готови проекти. В тях са взети предвид строителни тенденции и стандарти за проектиране на сгради в различните региони. Те включват устойчиви решения, които са били реализирани и многократно тествани.

Всички проекти съответстват напълно с приложимите разпоредби и регулаторни правни актове за строителство и проектиране. Всеки от тях е адаптиран към специфичните условия на региона и строителната площ. На първо място това засяга основите на дома. В проекта трябва да се вземе предвид съществуващата почва на мястото и геоложката среда като цяло.

В стандартният проект можете да направите някои малки промени. Например в оформлението на интериора, да промените фасада, материалите или цветовете.

Специалистите на компанията Grekodom намират индивидуален подход към всички проекти.  Посредством добре координираната работа на нашите служители, вашият дом ще отговаря на всички ваши нужди и изисквания, както и на най-високите стандарти за качество.

Ето  някои от завършените проекти, изпълнени от Grekodom Development. От тях може да се ръководите в проектирането на собствения си дом. Може да промените материала на строителството, както и някои варианти на решенията за планиране. За повече информация и консултация, моля, свържете се с нас.

Абонамент за бюлетин