Индивидуални и стандартни проекти

Индивидуални и стандартни проекти

 Индивидуални проекти

 Ако сте решили да изградите свой собствен дом, съвсем естествено е да желаете вашият дом да е уникален. В този случай по-добре да изберете изграждането по индивидуален проект.

 Индивидуалният дизайн на дома - проект, разработен според изискванията на клиента и особеностите на района, е чудесна възможност да се създаде уникален дом, който да се отличава с форма и оригиналния набор от помещения.

Преди да реализираме всичко това в реалност, архитектите обсъждат с клиента в детайли всичките моменти и нюанси, коригират действията, предлагат своите собствени версии.  Вземат се предвид: състава и нуждите на семейството, начина на ползване на къщата (за постоянно или сезонно живеене), специфичните климатични, топографски и геоложки условия на земята. Голямо значение се отдава на  наличието на други сгради, дървета, гледка от прозорците, последващото подобряване на парцела и много др. 

           

По този начин, ако поръчате проекта на къщата при нас, можете да получите дизайн, който най-добре да отговаря на вашите нужди, фантазии и финансови възможности.
Ние ще Ви помогнем да реализирате  мечтата си за уютно, комфортно и модерно жилище. Това е основното предимство и разлика на индивидуалния  дизайн от използването на стандартни модели.

 


Стандартни  проекти

Стандартни проект на жилище - това е готов проект,в който са  взети предвид строителни тенденции и стандарти за проектиране на сгради  в различните региони. Типични проекти включват устойчиви решения, които са били реализирани и многократно тествани.

Всички проекти са в пълно съответствие с приложимите разпоредби на строителство и проектиране на регулаторни правни актове. Всеки от тях може да бъде адаптиран към специфичните условия на региона и на строителния площад. Първо, това засяга основите на дома, в проекта на който следва да се вземе предвид съществуващата почва на мястото и геоложката среда като цяло.

В типичния проект може да направите някои малки промени в оформлението на интериора, да промените фасада, материалите или цветовете.

Специалистите на фирмата Grekodom намират индивидуален подход към всеки проекти.  Благодарение на добре координирана  работа на нашите служители, вашият дом ще отговаря на всичките  ваши нужди и изисквания и на най-високите стандарти на качество.

Ние ви представяме  някои от завършените проекти, изпълнени от Grekodom Development,  на които може да се ръководите в проектирането на собствения си дом. Може да промените материала на строителството, както и някои варианти на решенията за планиране. За повече информация и консултация, моля, свържете се
с нашата компания.

Абонамент за бюлетин