Висше образование в Гърция за чужденци: обща информация

Висшето образование в Гърция за чужденци е напълно безплатно, трябва да платите само 700 евро за първата година на изучаване на езици – и за настаняване

Подробно

Центърът на Лимасол буквално ще се промени през следващите...

Важна новина за всеки, който планира да закупи имот в Кипър - министерството на опазването на околната среда на Република Кипър одобри идеята за модернизиране на централната и западната част на Лимасол.

Подробно

Сега 581! Гърция е на второ място в света по брой плажове...

Картата на гръцките „Сини плажове“ показва, че най-голям брой ваканционни дестинации, отговарящи на най-високите изисквания за опазване на околната среда и безопасност, се намират на северния полуостров Халкидики.

Подробно

Наемането на имоти в Кипър става все по-скъпо

Според независимата компания WiRE жилищата под наем в Кипър продължават да поскъпват. През октомври-декември миналата година наемът за частни къщи се е увеличил с 1,7%, а за апартаменти - с 1%.

Подробно

Защо са атрактивни недвижимите имоти в Переа – предградието...

Курортният град Перея се намира в Северна Гърция, в покрайнините на Централна Македония. Разположено е 15 км източно от центъра на Солун

Подробно

Цените на недвижимите имоти в Кипър продължават да растат

Данните, обявени от Централната банка на Кипър в края на 2021 г., ще зарадват собствениците на недвижими имоти на острова. Цените на имотите в Кипър са се повишили, на годишна база с 1,2%.

Подробно

Чужденци и гърци ще могат да използват чужди банкови карти...

Доскоро всички плащания, адресирани до гръцкото правителство - такси, данъци, различни мита - можеха да се извършват само с банкови карти, издадени в страната.

Подробно

Инвестиция в Корфу - Покупка на недвижими имоти

Кои варианти за инвестиране на свободни пари се считат за най-надеждни? Придобиване на злато и недвижими имоти. Първият топли душата или украсява тялото, докато притежаването на собствен имот...

Подробно

Недвижими имоти в Лимасол. Статистика

Лимасол е лидер в продажбите на недвижими имоти: в трите му общини са сключени над 14 хиляди сделки на обща стойност над 6 милиарда евро.

Подробно

Цели за развитие на Grekodom през 2022 г.

Генералният директор на Grekodom Development, г-н Владимир Папунидис, говори за изминалата 2021 г., а също така сподели за плановете на компанията през 2022 г.

Подробно