Агентите на недвижими имоти ще ви помогнат да наемете или...

Квалифициран агент но недвижими имоти трябва да има опит в конкретния регион на интересите на клиентите. Такъв специалист може да оцени точната стойност на имота и да определи оптимална наемна цена.

Подробно

Увеличение на сделките с недвижими имоти в Кипър

Експертите предполагат, че продажбите на недвижими имоти в Кипър ще продължават да нарастват в бъдеще. Вероятно ще нараства и делът на сделките, сключени от чуждестранни граждани. Добър климат, невероятна красота на природата, адекватни цени на жилищата, широк спектър от предложения и възможности - това са само част от предпоставките, които правят имотите в Кипър толкова привлекателен за чужденците.

Подробно

Пасивен доход от недвижими имоти в Гърция

Постоянният пасивен доход е страхотна възможност за финансова сигурност. Парите ще влязат в джоба ви, независимо дали работите или не. Инвестирането в чуждестранни имоти е един от най -добрите начини за пасивно печелене на пари, особено когато става въпрос за Гърция.

Подробно

Инвестиране в недвижими имоти или изграждане на портфолио от...

Инвестирането в недвижими имоти е по -изгодно, отколкото в акции. Ползите от притежаването на жилищен или търговски имот са ясни. Нека разгледаме причините зад това твърдение.

Подробно

Гърция и нейното икономическо развитие по време на...

Допълнителната финансова помощ от братски държави ще накара Гърция да стане истински шампион по икономически растеж в Европа до края на 2021 г. Потенциалът на страната е огромен и компетентното ръководство може да го направи пример за другите.

Подробно

Инвестирането в луксозни недвижими имоти в Кипър сега е...

На острова тече активно строителство. По време на криза имоти могат да бъдат закупени на доста конкурентни цени. Такива инвестиции помагат за защита на собствения капитал от инфлация. Те са много по-безопасни от инвестициите в недвижими имоти на масовия пазар.

Подробно

Защо Гърция е идеалното място за покупка на недвижими имоти

Човек, безразличен към древната култура, няма да бъде впечатлен от факта, че това е родното място на Платон, Сократ, Перикъл; че при всеки завой на пътя е напълно възможно да се видят руините на древни храмове и градове.Това е хубав бонус, но в ежедневието си се нуждаем от нещо съвсем различно. Какво би било това?

Подробно

Гръцкият пазар на недвижими имоти не е засегнат от...

Недвижими имоти за първото тримесечие на текущата година показват, че цените на апартаментите в новопостроените сгради са се увеличили с 1,85%, а цени на апартаментите на вторичния пазар са се увеличили на 2,25%.

Подробно

Първо гръцко летище на вода в Халкидики

Първото водно летище в Гърция беше одобрено в Канистро на Касандра. Одобрението е дадено от Генералния щаб на флота в сътрудничество с Гръцката администрация за гражданска авиация

Подробно

Операта в Сидни ще бъде осветена в цветовете на гръцкото...

Известната опера в Сидни ще бъде осветена с цветовете на гръцкото знаме, за да почете 200 годишнината от началото на гръцката революция през 1821 г.

Подробно

European Best Destinations обяви най-добрите дестинации за...

Европейската комисия продължава да работи върху електронния паспорт, който ще удостоверява ваксинациите срещу COVID-19. Няколко държави в ЕС обаче вече позволяват на ваксинирани туристи

Подробно

Grekodom Development ще участва в проекта Elliniko

Grekodom Development A.E, опирайки се на дългогодишния си опит в продажбите и строителството на недвижими имоти в Гърция и Кипър, има удоволствието да информира своите клиенти и партньори..

Подробно

Гърция се подготвя за туристическия сезон. Ще бъдат ли...

Въпреки тъжната статистика през 2020 г., откриването на туристическия сезон в Гърция се планира по график. Гърция планира да стартира туристическия сезон официално от 14 май.

Подробно

Какво се очаква на гръцкия пазар на недвижими имоти през...

Нашият събеседник е Дамянос Шахбазидис, зам. изпълнителен директор на Grekodom Development, компания, която въпреки всички проблеми и премеждия, причинени от продължителното блокиране..

Подробно

Ново международно летище в Солун "Македония"

Новото международно летище „Македония“ в Солун беше завършено в началото на Февруари. В контекста на ремонта на летището е издигната нова сграда с обща площ от 34,1 хиляди кв.м.

Подробно