Ландшафтен дизайн(озеленяване)

Ландшафтен дизайн(озеленяване) от компанията Grekodom Development

Визитната карта навсеки дом е изпълнение и красотата на територията около него.
Гръцката градина - хармонично съчетание на култури и заобикалящата го природа с архитектура, строителство и проектиране. Дори и в древната Гърция градините бяха неразделна част от къщата и околния пейзаж. Според Аристотел, те са предназначени да правят хората щастливи. При проектирането на парковете голямо значение играят скулптурите, по-специално, скулптурноукрасените фонтани. Ландшафтното виждане на древните гърци се основава на  старанието да повторят естествените контури, а не да пречат на естествената красота. Вилите на богатите хора  са включвали разнообразен ландшафтен дизайн и декоративни творби: фонтани, водопади, цветни лехи, умело изрязани дървета и храсти, покрити алеи, миниатюрни скулптури, пейки и др.
 
При разработването на проекта на ландшафта и градината, използвайте богатството
на цветове на Гърция. Дори павираните градински  пътеки и места за паркиране можете да украсите и да им дадете изтънчен външен вид. За тази цел се исползват декоративни елементи, като глинени вази и амфори, саксии и градински аксесоари. Гръцките градини целогодишно са украсени с цъфтящи дървета и растения. Вашата градина винаги ще бъде напълнена с много зеленина и слънце!

Компанията Grekodom Development  предлага пълна гама от  услуги по озеленяване, ландшафтно проектиране и благоустройство на територията:

>дейности по предварителни проекти и дизайн (концептуален план, генерален план);   >квадратни чертежи на площадки, малки архитектурни форми и други конструкции;
>чертежи на засаждане;
>план за осветление;
>озеленяване (засаждане на дървета, храсти, цветни лехи и тревни площи, градини);    >благоустройство (монтаж на системи за поливане, осветление, басейни, тераси).
 
По-долу са представени някои от нашите компютърни визуализации на проекти за ландшафтен дизайн на парцели:

  

 

 

 

 

Пример за реализация на  проект за ландшафтен дизайн:

Marina - Piridou
Marina Piridou
  • +30 210 325 4150
  • constructions@grekodom.gr
Съгласен съм с политиката за поверителност