Строителство

Строителство в Гърция от Gredokom Development – компанията, която активно използванай- иновативните постижения в областта на науката и не псира да се учи от опита на поколения строители.

Gredokom Development разполага с необходимия ресурс да изгради дори и най-сложните и трудоемки проекти. Ние осигуряваме високо качество и професионално изпълнение на всички видове работа. За целта използваме най- модерните технологии за проектиране и строителство в Гърция.Те осигуряват точен избор на използваните материали, контрол на всички етапи на проекта и ефективност на  управлението.
 
Компанията предоставя пълна поддръжка по подготовката, разработването и изпълнението на проекта за строителство в Гърция. Нашите специалисти ще ви помогнат да изградите мечтания дом с минимален срок и на най-ниска цена.

Използвайки най-добрите материали и съвременни технически решения осигуряваме безопасност и удобство на най-високо ниво. Специалистите на фирмата ще изготвят проекта, вземайки предвид топографията и индивидуалните нужди. Те ще ви помогнат в избора на най-доброто съчетание на използваните материали.

1.За да е успешно даденото строителство в Гърция, ние от Gredokom Development започваме с подходящ дизайн на работния проект. Той включва в себе си:

  • Разработване и съгласуване с клиента на архитектурната концепция;
  • Развитие на части от проекта (общ план, архитектурни и дизайнерски решения, отопление, вода и т.н.);
  • Координация на проекти в надзорните органи;
  • Получаване на разрешение за строителство в Гърция.


2. Технически надзор на строителство в Гърция
3. Корекция на проекта 
4. Обекти „до ключ“

Компанията Grekodom Development предлага пълна гама от услуги по изграждането на една къща в Гърция. Нашите експерти са ангажирани в различни специализирани дейности:

  • Проектиране на инженерни мрежи.
  • Комуникации и електроснабдяване.
  • Изпълнение на  покриви и индустриални подове.
  • Изграждане на инженерни системи и други.

Преди проектирането нашите специалисти подготвят оптималната архитектурна концепция на съоръжението. Тя включва общия проект на обекта и етажните планове и секции. Проектите, които разработваме, са с различна сложност. Gredokom Development е една от фирмите, които  получават най-бързо разрешение за извършване на строителство в Гърция. След приключване на проекта, съдействаме за съдебна регистрация на завършени обекти пред съответните държавни органи. Цената на квадратен метър на обект  "до ключ"  се изчислява отделно от стойността на проекта. Тя започва от 1000 евро в зависимост от характеристиките на обекта.

Фирмата Grekodom Development осигурява навременно и ефективно изпълнение на всички проекти по индивидуалните нужди на всеки клиент. Високият стандарт на работата ни се дължи на дългогодишния ни опит, високия професионализъм и ефективната ни организация.

 

Абонамент за бюлетин