Строителство

Строителство.

Компанията Grekodom Development  използва най-новите иновационни постижения в областта на науката и опит на поколения строители, за създаване и прилагане на вашите най-смели проекти. Високо качество и професионално изпълнение на всички видове работа, осигурена от използването на модерни технологии за проектиране и строителство в Гърция, точен избор на използваните материали, контрол на всички етапи на проекта и ефективност на  управлението.
 
Компанията  предоставя пълна поддръжка на работния пакет по подготовка, разработване и изпълнение на строителните работи в Гърция. Нашите специалисти ще ви помогнат да изградите своя дом в Гърция с минимален срок и най-ниска цена.

По време на строителството ние използваме най-добрите материали и съвременни технически решения за осигуряване на безопасността и удобство на най-високо ниво. Специалистите на фирмата ще ви помогнат да изберете най-доброто съчетание на използваните материали и изпълнение на работата, както и ще изготвят проекта, вземайки предвид топографията и индивидуалните нужди.

1. Дизайн на работния проект:

  • Разработване и съгласуване с клиента на архитектурната концепция;
  • Развитие на части от проекта (общ план, архитектурни и дизайнерски решения, отопление, вода и т.н.);
  • Координация на проекти в надзорните органи;
  • Получаване на разрешение за строеж в Гърция.


2. Технически надзор върху строителството в Гърция
3. Корекция на проекта
4. Обекти „до ключ“

Компанията Grekodom Development  извършва пълна гама от задачи, свързани с изграждането на една къща в Гърция, нашите специалисти са ангажирани в проектирането на инженерни мрежи, комуникации, електроснабдяване,  изпълнение на  покриви, индустриални подове, изграждане на инженерни системи и други специализирани работи.
Преди проектирането нашите експерти подготвят оптималната архитектурна концепция на съоръжение, включително общия проект на обекта, етажни планове и секции. Нашата компания разработва проекти с различна сложност, най-скоро получава разрешение на извършване на строителство, а при приключване на работите, съдейства за съдебна регистрация на завършени обекти в съответните държавни органи на Гърция. Цената на квадратен метър на обекта  "до ключ"  се изчислява отделно от стойността на проекта и започва от 1000 евро в зависимост от характеристиките на обекта.

Фирмата Grekodom Development, въз основа на дългогодишния опит и висок професионализъм на персонала, ефективна организация на работата по строителството в Гърция, осигурява навременно и ефективно изпълнение на всички проекти по индивидуалните нужди на всеки клиент.
 

Абонамент за бюлетин