Полети до Гърция

Полети до Гърция

Компанията Grekodom Development предлага пълна гама на услуги в облaстта на строителството, продажба и покупка на недвижими имоти в Гърция.
Придържайки се към клиентски-ориентиран подход в работата, в допълнение към въпросите, пряко свързани с недвижими имоти, ние се занимаваме с широк обхват от свързани услуги, включително предлагаме на своите клиенти съдействие за резервиране на самолетни билети.

Служителите на фирмата ще изберат идеалния маршрут до различни летища в Гърция и ще ви предложим голям избор от полети, оперирани от Mouzenidis Travel, водещият тур оператор в страната в кооперация с авиокомпании като EllinAir, Astra Airlines, VIM-Avia, Aeroflot, Rossiya, Orenair, Urals Airlines, S7, MAU, Khor Air Company, Belavia и други . 
Всяка седмица компанията "Mouzenidis Travel" приема и обслужва повече от 100 директни полети от/към над 35 града в ОНД и Европа от различни гръцки летища.

Ние ще ви предоставим цялата информация, от която се нуждаете, включително:

  • Цени и специални тарифи
  • Разписание на полети в Гърция
  • Наличие на свободни места
  • Допълнителни услуги и специални оферти на авиокомпаниите.

Доверявайки на компанията Grekodom Development, можете да бъдете сигурни в перфектното качество на нашите услуги, оперативно обслужване и атрактивни цени.

 За клиентите на компанията - купувачи на недвижим имот, Grekodom Development предоставя отстъпка от 5% на самолетни билети.

 Резервирай билети  онлайн на https://ellinair.com.

 

Абонамент за бюлетин