Строителството на комплекс Bomo Nikiti Apartments в Гърция се извършва в поставените срокове

Изграждането на ваканциония комплекс Bomo Nikiti Apartments в Гърция е един от най-модерните проекти в областта на недвижимите имоти, които са реализирани наскоро.
Комплексът включва 38 апартамента, които са разположени в известния крайбрежен курорт Никити, на полуостров Ситония, Халкидики. Проектът включва три отделни сгради с апартаменти, отличаващи се по размери и вътрешно разпределение.

Bomo Nikiti Apartments се отличава с перфектно проектирана инфраструктура. Тя ще включва детска площадка, басейн и зона за отдих. Апартаментите са проектирани в неутрални светли тонове и ергономично оформление. Висококачествените материали използвани при изграждането на апартаментите и вътрешната декорация, са изцяло съобразени с най-строгите европейски стандарти!

Изпълнението на този амбициозен проект се извършва от Grekodom Development, Mouzenidis Group, в сътрудничество с инвестиционно строителна компания Bomo residence. Началото на строителните работи е дадено на 15 Март на настоящата година, когато е направена първата копка. Дори пандемията от корона-вирус не възпрепятства изграждането на комплекса.
Въпреки карантината, която вървеше успоредно с активната фаза на строителството, работата не спря. Тя продължи с ускоряващи се темпове. Поради това, работата по фундамента на трите сгради (A, B, Γ) приключи в най-кратки срокове. Вече се извършват работи за подобряване терена, изграждането на басейна и подготовката за поставяне на комуникациите. Външните и вътрешните стени на сградите Β и Γ са напълно изградени. Започва се работа по покрива на сграда Γ.

Работите по хидроизолацията трябва да започнат през септември, а поставянето на плочки във външното пространство е на път да започне скоро. За целта са избрани висококачествени материали от италианската компания Kerama-Marazzi! Плочките вече са доставени на строителната площадка и очакват своя ред.

 

Работите протичат в пълно спазване на всички сроковете и стандарти. Завършването на проекта е планирано за края на м. Май 2021 г.

Недвижимите имоти в Гърция винаги са били с голямо търсене. Именно поради този факт закупуването на апартамент в Bomo Nikiti Apartments е отличен избор както за престой през цялата година, а също така и с цел инвестиция.
Покупката на недвижим имот в Гърция в момента е една от най-атрактивните и перспективни инвестиции. Grekodom Development предлага пълен набор от професионални услуги за строителството на имоти в Гърция: от етапа на подготовка и проектиране до изграждането на сгради.

Абонамент за бюлетин