Агентите на недвижими имоти ще ви помогнат да наемете или отдадете имота в Гърция и Кипър

Агентите на недвижими имоти ще ви помогнат да наемете или отдадете имота в Гърция и Кипър
  • Наем на имот в Гърция е важен въпрос за много хора, които планират да се преместят в тази красива европейска страна. За решаването на този въпрос е необходим специалист, тъй като повечето от агентите са специализирани в покупко -продажба на имоти. Ако планирате да наемете къща, апартамент или студио си струва да се свържете с квалифициран агент, специализиран в сектора на имоти за отдаване под наем.
Агентът на недвижими имоти ще намери най добрия вариант за отдаване под наем
  • Нивото на конкуренция на пазарите на недвижими имоти в Гърция и Кипър е много високо, поради което услугите на агентите на недвижими имоти са изгодни за наемателите. Тези специалисти имат достъп до по-обширна информация в сравнение с информацията, която може да намерите в интернет. Освен това агентите имат информация за имоти, които не са пибликувани.
  • Агентът на недвижими имоти може да договори ниско авансово плащане. Ако наемателят има отрицателна кредитна история, агент на недвижими имоти може да убеди наемодателя да се съгласи с гаранциония депозит. В много случаи агентът на недвижими имоти помага при подписване на месечни договори с наемодател след изтичане на едногодишения договор.
     


Агентите на недвижими имоти са наясно с пазарните цени
  • Квалифициран агент но недвижими имоти трябва да има опит в конкретния регион на интересите на клиентите. Такъв специалист може да оцени точната стойност на имота и да определи оптимална наемна цена.
Агентът на недвижими имоти ще анализира задълбочено всички параметри на имота: площ, съоръжения, местоположение
 
      • Горепосочените характеристики трябва да се сравняват с тези на други къщи и апартаменти в предпочитания район (сравнението обикновено се прави между          3-4 имота). След това агент прави заключение за оптималната наемна цена. Целта на специалист е да помогне на наемодателя да извлече максимална полза            от наема. В същото време наемната цена не трябва да надвишава пазарната цена, в противен случай имотът ще „виси“ на пазара с месеци.

Да намерите квалифициран агент, работещ в областта на недвижимите имоти - означава да сбъднете мечтата си за комфортен живот в Гърция и Кипър. Ако сте собственик на имот, можете да го отдадете 
доходоносно под наем.

Абонамент за бюлетин